Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


En dag ville vi ha mer!

Kan fortfarande känna doften av din hud

Kan än idag känna smaken av dina mjuka läppar

 

Din blick av åtrå vår härliga franska kyss

Våra tungor som lekte vilt

 

Så berusande så härligt

Sen vår heta sensuella lek

 

Vi visste nog redan då

En dag ville vi ha mer

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-06 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig känsla när man inser att det finns mer och att det nog kommer
2015-01-08

  anits VIP
Så fint skrivet!
2014-10-07

  Fem hjärtan VIP
Härligt och sensuellt möte!
2014-10-07

  Angel of love
Såna möten vill man uppleva igen och igen.
2014-10-07

  Carina Bendix
Härligt och sensuellt.
2014-10-07

  agneta pichler
underbar att läsa
2014-10-06

  Ingrid Trolle
Vackert och
sensuellt
2014-10-06

    ej medlem längre
Sensuellt...
2014-10-06

  Teresia Ridell
Brännande ord...som känns..
2014-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Tro ja det!
2014-10-06

    Dan Myrbeck
Härligt skildrat med fina
formuleringar!
2014-10-06

  Eliza-69
Härlig varm sensuellt
2014-10-06

  louisegirl
Härlig kärlek, med dina varma ord..
2014-10-06

    ej medlem längre
Hett och lustfyllt skrivet!
2014-10-06

    ej medlem längre
Hett och lustfyllt skrivet!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin