Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Medan solen sakta gick ner!

Så lade hon sig ner på den södra stranden

Där frukterna var mogna och doftade paradis

Starkt spreds sig aromen berusande

 

Valet var gjort ingen återvändo ingen ånger

När jag vandrade mot henne i den mjuka sanden

Så log hon retsamt ljuvligt och mitt hjärta slog ett extra slag

 

Snart låg vi där nakna i strand brynet

Inget annat än vi existerade

Tid och rum var som ett

 

Våra blickar lyste av åtrå och kropparna vibrerade

Medan solen sakta gick ner över horisonten

Så tonades vi in i vågornas sköna rytm

 

Med ett mål i sikte sökte vi en evighet

Stilla nära hett

Älskandes in i den ljumna natten

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 322 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-06 16:58



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Ljuvligt och passionerat!
2014-10-13

  Lindha W Gustavsson
Du skriver så inlevelsefullt om kärlekens erotiska sida.
Själv tycker jag även att kärlek kan vara så MYCKET mer, men det tror jag även du tycker!
2014-10-10

    ej medlem längre
Vilken känsla, från dina starka texter hoppade jag hit, ömt och fint, ja extra ljuvligt ..
2014-10-08

  anits VIP
Så fint och målande skrivet!
2014-10-07

    prima donna
Bra.fint. vackert och målande.

2014-10-07

  Angel of love
Så härligt erotiskt och hett beskrivet.
2014-10-07

  Carina Bendix
Mycket vackert och erotiskt.
2014-10-07

  Palett
Den texten satt, fint förmedlad !
2014-10-06

  agneta pichler
underbar känsla du skapar.. ;)
2014-10-06

    ej medlem längre
Mycket fint!
2014-10-06

    ej medlem längre
Ord som förtrollar.
2014-10-06

  Teresia Ridell
Underbart vackert !
2014-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksstund i solnedgången.
En stund att lägga i minnets arkiv.


2014-10-06

  ULJO
Mycket kärlek här, fint förmedlat
2014-10-06

    Dan Myrbeck
Mycket fin!
2014-10-06

  louisegirl
Sensuell och varm åtrå...
Fint skrivet!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin