Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljus framtid




Ser

framtidens ljus

ihop med dig

ljuset som

skiftar färger

mörka som ljusa

men mestadels

till det ljusa

med min hand

i din hand

vandrar vi

sida vid sida

med kärleken

genom en

Ljus framtid








Fri vers av Eliza-69
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-06 17:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömhet!
2014-10-07

    Dan Myrbeck
Vacker text!
2014-10-07

  Fem hjärtan VIP
Jättefin!
2014-10-07

  Carina Bendix
Tryggt och varmt.
2014-10-07

    ej medlem längre
Trygga , fina ord !!!
2014-10-06

  ULJO
En inspirerande kärlekstext detta. Varm och ljus
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69