Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålet och svett

Inne, vi är inne
Armar formidabla, utsträckta
Spricker muskler fibrerna
Det bubblar
i blodet, det är hårt

Armarna de finns där
Ser dem röra en stång
Händerna öppnas, sluts
Hårt där nu

Pumpen, det sväller sig styvt
Kontrollerat ändå,
det är jag som styr
Benen hävarmar som håller som
tvingar som pressar
Upp upp
Det ska bort
gammalt grus
jag fann hos dig

Jag andas som
djuret från prärien
om jag kom
en meter från döden

Svett rinner i fall, i floder
faller droppar
på golvet
Små kulor, kalla på varmt
Varmt mot kallt
Det blandas nu

Stålet är lätt och
jag bär det
Tjock saliv och ett ämbar för dig
Ögonfransar våta och dimsyn
Min mun ett utropstecken
Där är det nu
Bortlyft som en självklarhet




Fri vers av Louise Sparring
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-06 20:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
maximaliserad njutning i ord
2016-08-04

    EvaMM
Passion
2014-10-18

  Lars Hedlin
Vildhet och sensualism till max!
2014-10-07

    ej medlem längre
Outstanding! Vildsint sensuellt. En text som pulserar som ett aggressivt hjärta.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring