Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten har aldrig varit mer mörk än nu

______________________

Natten har aldrig varit mer mörk

än nu

Aldrig mer ensam än nu

Månen måste gråta floder ibland

Vem är jag och vem är du?

Ingenting finns längre kvar

i detta mörkrets djupaste kval

Jag går ödet till mötes

med tankar om frid

en vila, en ro, ett förenande med

gaia

Mina tårar har gråtit sönder saltet

och jag känner blodet tjockna mot huden

Natten har aldrig varit mer mörk

än nu




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-07 04:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gripande smärta förmedlas så det känns
2014-10-26

  Fredrik Gaefke
Känns genuint äkta och bultande. Bravo!
2014-10-13

  Eleni_
Väldigt målande skrivet med starka känslor. Man berörs av dina ord
2014-10-10

    Barkbåten
Du kom aldrig ! Men nu blir det snart höst igen. Regn och rusk, riktigt härliga astrar på Mariatorget.
Tänkte idag...

Sotarn....när går han på muggen, inte hemma hos mig iallafall.
2014-10-09

  Connie
Djupt berörande, griper tag i hjärtat!
2014-10-08

    ej medlem längre
Så stark och gripande. Kram!
2014-10-08

  Palett
Starkt berörande text !
2014-10-07

  Lars Hedlin
Rak rå stark i toner som berör de tinre....
2014-10-07

  Johan Strömstedt
En stark text, som berör.
2014-10-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Om du säger att natten är intensiv svart, jag förstår att det är en totalt två månförmörkelse och en sol i universum dessa dagar.
Då måste göra något för relationen till sig själv, och skrappar fram ett glimt av ljus från djupare, jaget.
kramar
2014-10-07

  Maria Sundelin VIP
Träffande.
Kramar
2014-10-07

  petter rost
Tårar som gråter sönder saltet... Här skriver du i sanning mörkret, med svart tusch på svart papper och ändå – det lyser om dina ord! Vackert så att det gör ont.
2014-10-07

  Fjäderpennan
Vacker. Stark. Och Gaia ger hopp - balans och självläkelse....
2014-10-07

  Tess74
Den berör mig. Vackert vemod
2014-10-07

    ej medlem längre
Gillar!
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Går in i själ och hjärta.

2014-10-07

    ej medlem längre
Mycket stark och berörande...
Det är ju också en mörk och ond tid.
Kram
2014-10-07

    Ken Cassel
Bra Magica :-)

Starka och berörande ord
Men jag finns ju här på den andra sidan Internet om du känner dig ensam, Magica...

Kram på dig!

Ken

2014-10-07

    ej medlem längre
Så himla kraftfull.. "gråtit sönder.."
berörande i natten..
2014-10-07

  ULJO
Stark text förmedlad till full beröring av själ och hjärta
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP