Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google! Ps:Det är inte jag på bilden:Ds


Stillar känslan med blod!

Med en förskärare från fiskars

Slitsar jag in jack i naken hud

 

Porlande varmt rinner allt blod

Trött torkas narig tår

 

Kastar rester av kött och slamsor

Sopberget av känslor ökar dramatiskt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-07 17:16



Bookmark and Share


  Junia VIP
OJ! Oerhört stark text!!
2014-10-12

  Anna Nickolausson
En känsla allt för välbekant
2014-10-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr alltför vanligt! Men oftast talar man inte om det.
2014-10-08

  Angel of love
Så stark och berörande skrivet, det skärs djupt in i hjärtat.
2014-10-08

  Rozsi.kovacs

lite ruggigt att se o läsa om känslors
destruktivitet där sorg o hopplöshet
kan befinna sig i... starkt förmedlat
2014-10-08

    ej medlem längre
Aj så ruggigt ont, viss smärta måste man avlägsna innan den skadar för djupt.
2014-10-08

  anits VIP
Starkt och mycket gripande skrivet!
2014-10-07

  Carina Bendix
Oj, vilken stark text. Bra förmedlat. Tur att det inte var du.
2014-10-07

  Connie
Djup berörande och igenkännande!
2014-10-07

  Ingrid Trolle
Mycket bra text
och mycket
berörande
2014-10-07

  louisegirl
Berörande stark..
Bra förmedlat!
2014-10-07

    prima donna
tänker på de som skär sig som inte orkar bära den inre smärtan utan tillfogar sig själv yttre smärta i stället. skrämmande och aktuellt och (jag äcklas ärligen av bilden) bra förmedlad!
2014-10-07

  Fjäderpennan
Starkt och berörande.....
2014-10-07

  ULJO
Djupt berör du med denna text
2014-10-07

    ej medlem längre
Nu ruskade du om mig ordentligt. Starkt.
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Gudars skymning!
2014-10-07

    Dan Myrbeck
Stark och bra text.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin