Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


The earth is turning red!

 

Rotten corpse smelling flesh

Turning mankind insane Zombielike behavior

 

Man against man Woman against women

Feasting and eating on our children’s pain

 

The earth is turning red

If we don’t turn around we will end up dead




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-07 17:17



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Ligger mycket bakom dina ord
2014-10-09

  Angel of love
Stark och berörande skrivet.
2014-10-08

    ej medlem längre
Ord som känns, bra skrivet.
2014-10-08

  anits VIP
Starkt skaldat!
2014-10-07

  Carina Bendix
Starkt och dramatiskt skrivet.
2014-10-07

  Ingrid Trolle
Så rätt och så starkt
och uppmanande
till motstånd mot
det farliga accepterandet
av allt våld
2014-10-07

  louisegirl
Stark och bra skrivet!
Tänkvärt om moder jord med allt liv <3
2014-10-07

    ej medlem längre
Styrka i varje bokstav!
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Texten är en varningsklocka!
Må den aldrig sluta ringa.
2014-10-07

  Teresia Ridell
Stark text. Ja vi måste verkligen måna mer om varandra och jorden vi lever på.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin