Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korv utan skinn

- Vet du varför jag alltid drog av skinnet på korven när jag var liten?, frågade min 95-åriga farmor.

- Nä..............., svarade min flicka med spänd förväntan.

- Jo, för att jag tyckte att den såg ut som en riktig penis, en avhuggen riktig penis.

Flickan stirrade på sin mormor och därefter på sin mamma med avsmak i blicken.

Ett gurglande, hjärtligt skratt letade sig upp genom strupen och överföll mig med den härligaste spontanitetet.

- Men farmor, ser det bättre ut med en penis utan skinn då?, ville jag fråga men avstod för moralens skull.





Fri vers av PoetTina
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-04-03 18:45



Bookmark and Share


  Anders P H
Skön historia! Men med en aningens
(för mig) makaber bismak, som nog gör
att jag måste grimasera lite tillsammans med din
dotter...
Och så några formalia från en språklig
petimäter: frågetecken omedebart följt
av kommatecken är nog inte... korrekt.
Ja, och så stavningen på "spontanitet"...
Hm... vid förnyad genomläsning, så känns
din text mer och mer som en scen i något
som jag själv... Märkligt.
Javisst - nu vet jag varför!
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina