Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARDAGSLYCKA

 

En

enkel dag

i vardagskostym

 

när

tiden

är given

 

sysslorna

gjorda

i lugn

 

solkatter

dansar

mot fönstren

 

höstfukt

glimmar

i gräset

 

båten

guppar

fridfullt i sjön

 

kyssen

jag fick

när du gick

 

en enkel dag




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-08 18:06



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Så bra! Var på vårt lantställe idag. Precis så - plockade äpplen i gräset, solen fanns där. Beundrar fortfarande din ordknappa dikt som säger så mycket!
2014-10-11

  Lars Hedlin
Vackert
2014-10-10

  Rise Little One
Som att leva i nuet...
2014-10-09

  Petter Wingren
Fin stund på jorden, många bilder bygger harmonisk mosaik av liv...
2014-10-09

  bittemi VIP
En mycket fin dag du beskriver här!
2014-10-08

  Oscar E Quinn
Gillar dina ord.
2014-10-08

  Lehva VIP
En underbar dag...
Och en fantastisk text.
2014-10-08

    ej medlem längre
Fin känsla även här..
2014-10-08

  Angel of love
Tycker mycket om din text, ömt och fint!
2014-10-08

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord...enkla?...nej stora.
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
En enkel dag kan vara otroligt innehållsrik.
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP