Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamikaze

Rör mig gärna

Jag kan vara en blindgångare

att få dö på det viset är ju rätt njutningsfullt ändå




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 358 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-10-08 15:23



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
att dö är ingenting att ha. vad ska man ha det till? livet är allt.
2014-10-10

  ULJO
Starkt berörande
2014-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att vara positiv hur det än blir...:-)
2014-10-09

  louisegirl
Ja det är nog en härlig död..;)
Bra där!
2014-10-09

  Kulkub
Man dör kanske ändå lyckligt då?
2014-10-08

  Ingrid Trolle
Detta kan vara överladdat
i "lilla döden!
Ren ilska
Men också farligt nära
att gå överstyr
Dödslängtan
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Med livet som insats!
2014-10-08

    Dan Myrbeck
Världens kortaste karriär
är självmordsbombare.
2014-10-08

  Lars Hedlin
JA att få explodera i evighet ..Inte dumt alls :)
2014-10-08

    Bo Malte
starkt...
2014-10-08

    ej medlem längre
Ibland kan det vara värt att satsa lite.
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie