Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA DU

 

Ingen annan

får veta

mina hemligheter

 

Ingen annan

får höra

mina kärleksord

 

 Ingen annan

får  besöka

mina gömslen

 

ingen annan

får mätta

min hunger

 

Ingen annan

får dricka

min nektar

 

bara du

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-09 14:22



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Sensuellt erörande dikt om en kvinna som är medveten om sitt värde och inte slösar det på någon annan än "the special one".
2014-10-11

    ej medlem längre
Vackra kärleksfulla ord.
2014-10-10

  Lars Hedlin
Härligt ;)
2014-10-10

    ej medlem längre
Öm och väldigt fin !
2014-10-09

    ej medlem längre
Kärleksvackert..
2014-10-09

  Lehva VIP
Kärlek och symbios. Härligt att kunna känna så:-)
2014-10-09

    Dan Myrbeck
Bra, vacker och konsekvens
disponerad.
2014-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Det finns bara en Du.
2014-10-09

    Bo Malte
fint och känsligt...
2014-10-09

  Eliza-69
Vacker o trygg
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP