Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kofta, cigg och sprit.

Vi skulle fly idag, packa väskorna och försvinna
Men solen stiger utan ljuset idag
Jag känner fortfarande lukten, kan vara din gamla kofta jag alltid sover med
Men du känns iallafall nära då
Ändå stiger solen utan ljuset

Vi skulle fly idag
Men när solen stiger är det bara jag och
Din jävla kofta
Helvete
Jag saknar dig.

Solen stiger utan värme och ljuset är ett minne som jag söp bort
Vi skulle fly idag, fyra år sen
Sover fortfarande med din kofta, även fast den bara stinker sprit och cigg
Men du är inte här och stoppar mig längre, eller hur?

Vi skulle fucking fly.
Men kvar blev jag och din jävla kofta
Jag saknar nog dig fortfarande, men spriten tar nog över snart.

Farväl hjärtat, jag tar mitt farväl nu.




Fri vers av Imperial
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-09 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial