Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRID - haiku

Moln fäller tårar

fuktar torra sanddyner

i stridens hetta




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-09 14:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna
2014-10-10

  Ponkla
Slagkraftigt bra skrivet!
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP