Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen en beskrivning av känslor och känslan när man blir blottlagd, naken och sårbar... När sanningar kommer fram, serveras, om det som man helst önskar glömma... Förtränga.


Det värsta, svåraste och bokstavligen min bävan.

Tårarna är orden, som hjärtat inte kan uttrycka.
Sältan i det våta, är stavelsernas smak i min torkande mun.
Äter girigt. Hetsar rädslorna. Sväljer skammen, skulden.
Skäms.
Detta drabbar mig, rädslornas fientligheter mot varandra.
Svimmande svindlande rädslor. Mitt mod flagnar, vågar inte.
Ordlöshet.
Fråntagen mitt språk och mina ord.
Tömd.
Så jag tömmer ytterligare alfabetet, på det jag vet och kan.
Inventerar mina ord, bokstäver och meningar.
Kostnaden för mig och mitt liv.
Summerar, kalkylerar och beräknar.
Billigt.
Realisation. Nattfjärilar, såld och horar.
Det värsta, svåraste och bokstavligen min bävan.
Bilden, bilderna, av min ruelse och nedrighet.
Tårarnas tysta talande språk, och sältan i min mun.
Inte ett ord har jag sagt, Inte ett ord har jag yppat!
Och.
Tårarna är orden, som hjärtat inte kan uttrycka.

Väl Mött / Janne




Fri vers (Prosapoesi) av JanneArthur
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-09 23:09



Bookmark and Share


  i af apa
starkt!
2014-10-13

    ej medlem längre
Oj, det här var något utöver det vanliga som stannar mig. Ord och känsla brinner ihop fullständigt och klart. Vacker dissonans och smak i "ruelse".
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur