Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som är gränslöst förälskade och till alla er som ännu längtar! Väl Mött / Arthur


Socker...

Orden du uttalar
Dina läppars söta socker
faller in i mig och landar
i mina innersta kamrars dunkla rum
Faller och slår rot
lugnar sig, stilla
I stillhet och tystnad
bor de kvar där
som sötaste socker och honung
att avnjutas
när saknaden andas tung och svår
inom mig.

Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av JanneArthur
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-06-11 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur