Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, kärlek och saknad... Döden och det som aldrig går att förklara... Det tomma en annan människa lämnar efter sig... / Arthur


Drömde om dig...

Jag kände ditt hjärta i natt, det som slutat att slå för så länge sedan.
Under natten kysste jag dig, smakade på dina läppars sötma.
Hade glömt hur du smakar. Daggvåt morgon och solsken… Din smak.
Hade tappat bort mitt hjärtas hårdaste pulserande, för dig.
Jag hade slarvat bort min själs samklang med jorden och ditt hjärta.
Och jag drömde om dig i natt.

Jag kände ditt hjärta i natt, det som slutat att slå för så länge sedan.
Min själ i saknad av din...




Fri vers (Modernistisk dikt) av JanneArthur
Läst 306 gånger
Publicerad 2015-04-27 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur