Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt färglösa hjärta.

Det som skiftade i svart, grått och höstens bruna,
får färger av vår och sommar.
I rött, orange och blåaste blått,
lyfter jag fram nyanserna.
En varm famn, att bygga bo i.
En mjuk kropp, att vila ett tyngt huvud emot.
En ryggtavla att somna bakom.
En susande röst, att lyssna till.
Som havet, stranden och vågornas dyningar.
Kärlek, kärleken och tillgivenhet.
Sinnlighet, betagenhet och passion.
Jag kolorera mitt färglösa hjärta,
för att du ska se, lägga märke till, mig…
färglägga mig i,
rött, orange och blåaste blått.




Fri vers (Modernistisk dikt) av JanneArthur
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-24 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur