Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart

svart är grått som kala huven
hud din famn som natt är grått
larm som går längs hud är svart
fara hem till man och fann
en man som brann i kala minnen
gråtts kala hud längs nattasvart
är eran hud min svala famn




Fri vers av k-sen
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-10 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

k-sen