Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Frågvis påstridig!

Organiserat kaos

Ordning och reda vafan vadfalls!

 

Frågvis påstridig

Sänker allt och alla

 

Kan du inte bara hålla käften!?

Ja ja fortsätt att gnata tjata och fråga igen

 

Brukar sedan nödvärn

Om så vore tänk efter igen!

 

Bränner som satan

Nej nu går vi vidare….

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-10 14:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Ibland måste man få ur sig
det som tynger!
2014-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland får man räkna till tio många gånger...bra beskriven känsla...
2014-10-12

  Fem hjärtan VIP
Förstår din känsla..Hoppfull slutrad!
2014-10-11

  Teresia Ridell
Ja ibland måste man få ur sig...
Bra !
2014-10-11

  Carina Bendix
Bra förmedlar du dessa känslor.
2014-10-10

  Ingrid Trolle
Förstår precis
Värre, värst
Bra beskrivning
2014-10-10

  louisegirl
Gnat och tjat är det emellanåt..
Men skönt när man kan gå vidare ;)
Bra förmedlat!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin