Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


My secret land!

My secret land

Nobody hurts

 

Today and to morrow

It will be no sorrows

 

Beautiful beaches

Wonderful sunsets

 

Lots of love making fun

Hotness even warmer than the sun




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-10 14:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Värme och kärlek, i ljuv mjuk ton. Gillas mycket !
2014-10-11

  Carina Bendix
Låter underbart. :)
2014-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det vill man vara! För alltid.
2014-10-10

  Ingrid Trolle
Eja, vore jag där!
Vilken härlig bild
av det förlovade
landet
2014-10-10

    Dan Myrbeck
Klart Najs!
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Med värme i mitt hjärta läser jag om Lyckans land.
2014-10-10

    ej medlem längre
Kärleksfullt.
2014-10-10

  louisegirl
Vackert skrivet, med känsla..
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin