Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild från google!


Visst älskar du väl havet?

 

– Säg mig Visst älskar du väl havet?

Att få lyftas bort av strandens härliga sång

 

Doften av sand och tång

Tankar som går energier som fylls på

 

En vän i tanke och värme

Känslan så härligt gott…

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 878 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-10 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja havet är en källa till kärlek
energi och hoppfullhet
för mig
2015-01-08

  Tobias Haglund
Fint i både skrift och bild.
2014-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Havet ger en speciell känsla...dina ord ger minnen...vackert...
2014-10-12

  Fem hjärtan VIP
Ja vem älskar inte havet..:) Vackert!
2014-10-11

  bittemi VIP
Ja visst älskar jag havet! Fin text
2014-10-11

  Teresia Ridell
Ja verkligen ! Och med dina vackra ord här, så lockar du mig dit igen, ja får nog bli en tur redan idag, för den där energin som ger innerlig kraft.
2014-10-11

  Carina Bendix
Mycket behagliga rader.
2014-10-10

  Maiah VIP
Vackert precis som havet och stranden med sin magi
2014-10-10

  Eliza-69
Mycket fin om havet åh jag älskar havet
2014-10-10

  ULJO
Ja en sådan bild du förmedlar kan man inte ogilla
2014-10-10

  Ingrid Trolle
OJA, visst älskar
jag havet.
Härligt beskrivet
Tången kan jag
leva utan.
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Ja, speciellt när turisterna har åkt hem.
2014-10-10

  WyS VIP
Rofyllt!
2014-10-10

    Dan Myrbeck
Kort svar:

Ja
2014-10-10

    ej medlem längre
Underbara ord om havet.
2014-10-10

  louisegirl
Mycket, mycket vackert skrivet..
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin