Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNGT FÖR SÄSONGEN - haiku

Bereder trädgård

för rofylld vintervila

oaktat jordliv




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-11 17:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jus så...bra!
2014-10-12

  ingenmening
Jag älskar dina haiku(er) kan läsa dom hur många gånger som helst.

2014-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP