Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS OCH VÄRME

 

Jag

vill vara

ljus

för dig

 

när natt

är svart

i frusen

dröm

 

stigen bort

är dold

i dimmans

sjok

 

skönja natt

bli dag

i solens

famn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-12 17:48



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Tycker som alltid mycket om dina korta men så uttrycksfulla dikter. fastnar här särskilt för växlingen mellan mörker och ljus.
2014-10-17

  Lars Hedlin
SÅ fint :)
2014-10-13

  Valter Örn VIP
Så fint och tröstande när framtiden syns dold i dimmans sjok...
2014-10-12

    ej medlem längre
Jättefint skrivet..
2014-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
Går rakt in i själ och hjärta.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP