Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gratulerar norska nobelkommittén


Bombfanatikern


Får jag gratulera
den norska Nobelkommittén.
Någon gång träffar de rätt.
Fredspriset till Malala.

Nobelkommittén borde
ha rätten att dra tillbaka
tidigare nobelpris.
Här syftar jag på
bombfanatikern
Barack Hussein Obama II
USAs president.

Jag har lärt mig
yttrandefrihet,
lärt mig se
saker och ting
även med kritiska ögon.

Här ett exempel:
Malala år muslim
ber till gud genom
Koranen.
Talibanerna är muslimer
ber till samma gud genom
Koranen.
Talibanerna tror
genom sin tro
att de gjorde rätt
enligt Koranen
när dom sköt Malala.

Jag säger som
Karl Marx:
Religion är opium
för folket.

Pakistan är djupt
religiöst land.
Afghanistan är djupt
religiöst land.

Afghanistan är
världens största producent
av Opium och Heroin.






Fri vers av Unto S
Läst 330 gånger
Publicerad 2014-10-11 11:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Marxismen är ett opium. Den söver ned människor och får dem att tro att de kan förändra världen genom att lita till egna krafter.
Jesus kan befria människor från religion. Oavsett vad den kallas.
Han kan befria från treenighetslära, mariadyrkan, feministteologi, liberalteologi och all falsk lära.
Jesus är Gud och Hans budskap är befrielse.
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S