Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


No temptation this time!

No temptation this time

Only pure honest frustration

 

Just slipping and sliding

Skipping the long foreplay

 

Firm and ruff

Doing it so strong

 

Afterwards cooling down

Pure energy has just happened




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-11 12:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hot!
2014-10-13

  Teresia Ridell
Känslan är stark..,utloppet ett måste..även då den inte är lika givande som om..
Sista raden ramar in dikten mycket bra !
2014-10-12

  Fem hjärtan VIP
Berörande!
2014-10-11

  louisegirl
Berör..
Stark i känsla!
Bra framfört !
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin