Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Just be as I am!

 

The dreams are back

My feelings so strong

 

Sometimes ignorance is pure bliss

No worries no attachment

 

Going for it without regrets

There is nothing to learn

 

Just be as I am

And it is god enough

 

Sharing myself in abundance

Without any looking backs




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 157 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-11 12:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt skaldat!
2014-10-14

  Anna Nickolausson
håller med varje ord
2014-10-14

    Dan Myrbeck
Good, aggree!
2014-10-13

  Angel of love
Kloka ord och bra text.
2014-10-13

  Teresia Ridell
Starka, kloka ord. Svårt men så viktigt att kunna känna att man är just "god enough".
2014-10-12

  Fem hjärtan VIP
Bara vara sig själv...Skönt ibland!
2014-10-11

  louisegirl
Skönt att vara sig själv..
Fint skrivet!
2014-10-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Sanna kloka ord!
2014-10-11

    ej medlem längre
Kloka ord!
2014-10-11

  WyS VIP
Just så, bara att vara sig själv!
2014-10-11

  Maj-Lis VIP
Fint
2014-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap!
Att duga som man är!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin