Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår framtid …..?


Vice talmannen



Markus Mattila:

”I gymnasiet 1998 inför valet
intervjuade jag
en lokal sverigedemokrat.
……….
Det var första gången
jag träffade
en rasist/nynazist.

Han pratade öppet om vit makt,
bevara Sverige svenskt,
den rena rasen och
hade en tysk och
en svensk flagga
på sin gröna bomberjacka.

Hans huvud var rakat och
han lät mig lyssna
på vit makt musik.
…………
Han kom långt
han kom hela vägen
fram till toppen och
är nu vårt lands
andre vice talman.”




Fri vers av Unto S
Läst 343 gånger
Publicerad 2014-10-12 11:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det är en skam för vårt land.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S