Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 115

hon visste inte
vad han tänkte på
att han ville lyfta upp
hennes krossade ögonlock
plocka ut tårarna
ur hennes ögon
en efter en
och dela dom lika
föra samman dom
i friktionen
av deras underliv




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 314 gånger
Publicerad 2003-11-03 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees