Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via google!


Känslor när man är liten!

Känslor är inte alltid så lätta att förstå sig på när man är liten

Att veta vad som är fel och som gör ont inuti är en konst

 

Och så alla dessa vuxna då som ska förklara

Alla konstiga ord och om hur lätt det ska vara att veta

 

Kanske är det bättre då att bara få vara just där man är

Och gråta en liten skvätt och ha en tröstande famn att vara i




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 316 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-10-12 15:54



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så go du är!!
En tröstande och en varm människa!
Dig skulle jag gärna bli omfamnad av när jag är ledsen .
Tack för det fina fotot oxå.
2015-07-19

  Lindha W Gustavsson
Sååå klokt och insiktsfullt ordat!
2014-10-15

  anits VIP
Så klokt och tänkvärt skaldat!
2014-10-14

    ej medlem längre
En tröstande famn är bättre än ord för de små,
fint du har skrivet om detta.
2014-10-14

  Anna Nickolausson
En famn betyder mer för ett barn än alla dessa ord, bra skrivet
2014-10-14

  Ljusletaren
En tröstande famn var det för de som har turen att ha det /kram
2014-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
En famn att gråta i är nog bara det som behövs...för barn som för vuxen...fin dikt...
2014-10-13

    Dan Myrbeck
Klok och varm text!
2014-10-13

  Angel of love
Ömt och fint skrivet.
2014-10-13

  Teresia Ridell
Jaa som liten...och värt att tänka på är att alla "stora" även har en liten inom sig, som behöver den där innerliga varma omhuldande kramen ibland.
Fina ord i varm fattning !
2014-10-13

  louisegirl
Mycket fint skrivet!
2014-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och ömsint skrivet!
2014-10-13

  Carina Bendix
Ja, så är det. Och så kan det vara när man är vuxen också. ;)
2014-10-12

  ULJO
Här har du fått till det riktigt bra
2014-10-12

  Ingrid Trolle
Allas rättighet att
få bli tröstad - inte
bara barns. En ljuvligt
varm och innerlig text.
2014-10-12

  Rozsi.kovacs

En underbar text Lars
2014-10-12

  Maj-Lis VIP
Tycker om den texten
2014-10-12

    ej medlem längre
En mycket fin text. Gillas. Mycket.
2014-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Den sista raden är lysande tycker jag som jobbat inom barnomsorgen.
2014-10-12

    ej medlem längre
Att tillåtas att gråta o bara få bli tröstad; alla barns rättighet. Tycker jag. Fint.
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin