Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter att få undslippa ensamheten. I ett möte med en annan människa vaknar rädslorna och osäkerheten. Man önskar bli sedd, förstådd och hoppas att andra ser ens person. Väl Mött / Janne


Frigör mig!

Inuti allt detta, finns ett hjärta, en själ, en längtan…
Se mitt sanna jag, under allt det du ser…
Min hud, mitt yttre, det som är mitt fysiska jag.
Lösgör mig, älska mig och töm mig, på min längtan.
Pumpa ur och torrlägg min sorg, min rädsla…
Förgör det som gör ont, förstör det som får mitt hjärta att blöda…
Älska mig, frigör mig och se mitt sanna jag.
Inuti allt detta, finns ett hjärta, en själ, en längtan…




Fri vers (Prosapoesi) av JanneArthur
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneArthur
JanneArthur