Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan jag vågade tro ....


SANNING OCH KONSEKVENS

 

Törs jag tro

att dina ögon

talar sanning

när de

lyser i längtan?

 

törs jag tro

att dina händer

talar sanning

när de

brinner i begär?

 

törs jag tro

att ditt hjärta

talar sanning

när det

skälver mot mitt?

 

Törs jag tro på dig?

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-13 17:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2014-10-16

  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat..känslan stark i texten!
2014-10-14

  ingenmening
En otroligt vacker text om innan.
2014-10-14

  Rise Little One
Det kräver mycket för att kunna tro på någon... Ibland behöver man följa efter sina instinkter...
2014-10-14

    ej medlem längre
Du skriver fint som vanligt..
2014-10-14

  Petter Wingren
Stabil form utifrån den avgörande frågan om äkthet. Frågan är ställd: törs jag tro. I det är redan bristen på förtroende uppenbar.
2014-10-13

    ej medlem längre
Dina ord speglar så mycket osäkerhet och längtan att det gör ont att läsa.
2014-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Text som belyser det svåra att tro innan man får det bekräftat.
Bra förmedlat.
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP