Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARNING! Detta är en dikt med en stark bild och erotiskt innehåll så är du känslig för sådant läs ej eller titta inte på bilden ;) kram


Take a firm grip!

Take a firm grip

Take a hold and do as you’re told!

 

You naughty woman with desire

In hotness body you making me long

 

You want me so bad

And the feeling is so strong

 

So let’s go for a bodily dance

Let us be in perfect sync




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-13 16:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Wow. Hett så det bränns!
2014-10-14

  Angel of love
Vilken hetta vilken känsla. ;)

Jag vågade läsa och det är jag glad för.
2014-10-14

  louisegirl
Hett...
Bra förmedlat!
2014-10-14

  Teresia Ridell
Brännande hett, på eldigt, lustfyllt sätt.
2014-10-13

    ej medlem längre
Fint Lars!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin