Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från google!


Making it worth!

Exploding memory cell

Confusing feeling dwells

 

But not for long

We are now holding on strong

 

Making it worth, making it work

Perhaps it is not just a dream!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 180 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-13 16:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint, mycket bra skrivet!
2014-10-14

  Fem hjärtan VIP
Gillar denna!
2014-10-14

    ej medlem längre
Fint,
2014-10-14

  Angel of love
Hopp om äkta kärlek som håller i sig.
2014-10-14

  louisegirl
Mycket bra skrivet!
2014-10-14

  Ingrid Trolle
Bra Lars
2014-10-13

  Teresia Ridell
Tvåsamhetens styrka, som tar sig genom livets stormar.
Gillas mycket !
2014-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Med utgångspunkt från den sista raden hoppas jag det är"på riktigt"
2014-10-13

    ej medlem längre
Bravo Lars!!!
Gillar denna
2014-10-13

    Dan Myrbeck
Let´s hope reality!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin