Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan läsa din kärlek i mitt hjärta

 

Om jag ska beskriva

min kärlek till dig

 

så ryms den i saknaden

 

När du inte är här

hämtar jag din poesi

 

ur skrinet i mitt hjärta

 

Jag möter dig bland orden

och hör dig säga

Jag älskar dig!

 

...och jag vet att du menar det

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-14 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så jättefint skrivet..
2014-10-14

  Lars Hedlin
wow helt underbart bra..en av dina allra bästa tycker jag ;)
2014-10-14

  Eliza-69
Vackert så och äkta det
2014-10-14

    ej medlem längre
Mycket vackert!!
2014-10-14

  Angel of love
Så underbart vackert skrivet. Så sant när kärleken är äkta och sann.
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP