Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt barns ögon

 

Mitt älskade barn

 

Dina ögon

lämnar ingen

oberörd

 

I dina ögon 

skymtar vågorna

från havet

 

Glittrande glädje

och livets längtan

 

I dina ögon 

speglas hälsningar 

från förfäder

 

Gränslös kärlek

och ödmjukhet

 

I dina ögon

skymtar

Skånes rapsfält

 

mellan skuggorna

från de Kurdiska bergen

 

Mitt älskade barn

 

I dina ögon kan man se 

blommorna blomma

Från två världsdelar

 

I dina ögon finns svaren...

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-15 09:39



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Våra barns ögon... spegelreflexer från Livet... där ser vi omvärlden bölja, leka, o le...

Härligt!
2014-10-17

  anits VIP
Underbart och kärleksfullt skaldat!
2014-10-16

  Lars Hedlin
Underbar! Gillas mycket :)
2014-10-15

    ej medlem längre
Underbara ord från en sann mor..
2014-10-15

    ej medlem längre
Ljuvlig!
2014-10-15

  Michaela Dutius
Underbara ord om ett barns ögon
2014-10-15

    Bo Malte
äkta kärlek...
2014-10-15

    ej medlem längre

Så underbart vackert ...
sista raden ramar in dikten ...
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP