Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför datan idag 2014-10-15


Tröttheten tar sitt tag!

Trött och seg

Men på ett relativt behagligt sätt

 

Snickeri hela veckan i skolan

Eleverna snickrar och lär

 

Vi lär dem att slipa och hamra

Vi lär dem nogrannhet och struktur

 

Efter en hel dag i slipdamm och bank

Hemma trött men glad att de faktiskt har förstått

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-15 16:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med vila efter arbetet...
2014-10-18

  Connie
Härligt att få följa dig i din vardag!
2014-10-16

  Carina Bendix
Ibland kan man vara skönt trött. När man arbetat och gjort nytta, bra förmedlat.
2014-10-16

    ej medlem längre
Värdefullt yrke, välförtjänad vila och lite poesi:)
2014-10-16

  ULJO
Väl förmedlat här och i ditt dagliga värv
2014-10-16

    Dan Myrbeck
Bra sorts trötthet!
2014-10-16

  Anna Nickolausson
syns att du e slut att lära tar sin kraft men man njuter när man ser resultat så du är värd att pusta ut ett litet slag :)
2014-10-16

  Angel of love
Efter att fått lära ut sin kunskap är man värd sin vila.
Kram
2014-10-16

  louisegirl
Viktigt med vila..
Fint förmedlat!
2014-10-15

  Lindha W Gustavsson
Glädjande när lärdom "går fram"!
2014-10-15

  Ingrid Trolle
du är uppenbarligen
en mycket bra lärare.
Njut nu din välförtjänta
vila
2014-10-15

    Birgersdotter VIP
Förstår...kan vara tröttsamt
2014-10-15

  Palett
Här försvann texten !
.......och se resultatet bli bra ger en fin känsla, det förmedlar din text !
2014-10-15

  Palett
Att förmedla sina kunskaper och se result
2014-10-15

    ej medlem längre
En fin lärare får vara trött efter en hel dag.

2014-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Du verkar vara en bra pedagog!
2014-10-15

  Teresia Ridell
Känslan av trötthet efter en god insats..,närande och starkt. Fint !
2014-10-15

    ej medlem längre
Viktigt med vila
efter en givande men lång dag ...
2014-10-15

  WyS VIP
Härligt att höra om elevnära arbete!
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin