Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just då eller just nu


Minns du?

Minns du nuet?
Ja, det som var nyss.
Var du med då?
Eller missade du det?
Du får bara en chans att leva i nuet.

Nu.

Men redan igår var det igår.
Nyheter på TV - då eller nu?
Krig, sjukdomar, svält
finns de i ditt nu?
Kanske mer som en kontrast
så du ska veta hur bra du har det.

Har du det bra då?

Nu. Vad då?

Du får bara en chans att leva i nuet. Aldrig?
Eller missade du det? Ett sms?
Var du med då? I morgon?
Ja, det som var nyss. Glömt?

Minns du nuet? - På sociala medier redan för en stund sedan...

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-15 20:08



Bookmark and Share


  enmilia
Tänkvärt!
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP