Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omkokning är saken


För vad hjälper mmm och aaah. Är man en felkokt marmelad så är man.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-16 09:41



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vishet...
2014-10-23

  Fredrik Gaefke
Jaså, är du säker, verkligen Helt säker?
2014-10-16

  Undine
Haha, ja det är sant. Men det betyder inte att man inte kan tillsätta något nytt i marmeladen och att den kanske gör sig riktigt bra till rätt bröd...;)
2014-10-16

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker denna marmelad är alldeles
ypperligt rättkokt på alla sätt och vis ...
2014-10-16

  Nanna X
gillar hur du saftar och syltar
eller syftar och saltar
marmelad gör en mamma glad ; ) !
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP