Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
recept från 1100-talet


Glädjekakor


Enligt Hildegard von Bingen

kan vi baka glädjekakor

Blanda väl med smör, ägg, socker

nejlike- och muskotpulver

rivna mandlar, dinkelmjöl

Grädda småkakor i ugnen

Påstås dämpa dystra tankar

Värt att pröva, eller hur.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-16 11:52



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ja visst! Låter som ett bra recept och hon är en fin förebild på många områden.
2014-10-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det vore inte så dumt...
2014-10-18

  anits VIP
Ett härligt recept, det är kanske något man bör pröva.
2014-10-16

  Solitaire VIP
Absolut! Fast muskot borde väl inte en abbedissa rekommendera... Hrrrrm...
Måste testas :P
2014-10-16

  Nanna X
ett rytmiskt recept som skänker hopp!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP