Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit frost Haiku


Vit frost i parken

vinterns isande kyla

kommer inom kort




Bunden vers (Haiku) av Monica Kvist VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-16 12:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den får gärna vänta ett tag till, men snyggt skrivet...
2014-10-18

  anits VIP
Så fint skaldat om det som väntar!
2014-10-16

  Connie
Vacker beskrivning på vinterns intåg!
2014-10-16

  Teresia Ridell
Verkligen fint.
Ja nog är det så..och det har ju också sin tjusning:)
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP