Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


hemligheter





tunna nyanser av höst
med natten
faller en dov slöja
dagg och minnen
i en långsam, mjuk rörelse
ett knappt hörbart ljud
avslöjar
skratt fastnar i torra örnbräken
vi kan le nu
ingen ser





Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-16 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP