Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Aurora is sailing!

Aurora is sailing from distant waters

Shining black in the longest night

 

Forcing the tidal wave silence forward

Every corner roped to the end

 

In witch harbor will she rest??




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-16 16:28



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker!
2014-10-18

  Anna Nickolausson
ger en harmonisk känsla och med en härlig ton av äventyr

2014-10-17

  Angel of love
Vackert skrivet.
2014-10-17

  anits VIP
Mycket vackert!
2014-10-16

  Carina Bendix
Fint och spännande.
2014-10-16

  Ingrid Trolle
Vackert
2014-10-16

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens hamn!
2014-10-16

  Teresia Ridell
Äventyrligt vackert...
Fara fram över underbart blått och vilt...
2014-10-16

  louisegirl
Vackert..
2014-10-16

    ej medlem längre
Som en fin gammal sjömanssång. Gillas!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin