Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


Tunna nyanser av höst




ur natten
dagg och minnen
i en långsam, mjuk rörelse
ett knappt hörbart ljud
avslöjar
blivande hemligheter
skrattet fastnar än en gång
bland torra örnbräken
befrias ditt leende




(En uppföljare till Hemligheter)




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-17 08:18



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Som en sanning för tiden som denna nu. Tack!
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP