Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från google!


Mina läppar berör dig lätt!

Under varm sommar himmel

Ligger vi på solbeströdd strand

Luften sjunger om närhet

 

I våra ögon tänds passionens låga

Gnistrande i åtrå kysser vi varandra

Djupa famntag i närhet ges varsamt

 

Känslan genomborrar oss obevekligt

Mina läppar berör lätt din silkes lena mage

Du suckar belåtet härligt varmt

 

Och vi drunknar i varandras blickar

Att få smeka oss varma i en härlig dröm

Är lika ljuvt som livet självt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 242 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-17 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow häftigt erotiskt text, gillas.
2014-10-18

    ej medlem längre
Ljuvligt fint.
2014-10-18

  Rozsi.kovacs

Ljuv passion där en känsla väcks upp
2014-10-18

  Fem hjärtan VIP
Underbara rader!
2014-10-18

  Carina Bendix
Underbart.
2014-10-18

    prima donna
gillar speciellt första versen
2014-10-18

  Tanja H
Fint!
2014-10-17

  Connie
Ljuvligt och underbart passionerat!
2014-10-17

  Tobias Haglund
Ömsint och passionerat. Bra gjort.
2014-10-17

  louisegirl
Underbara och varma är dina ord..
2014-10-17

  Ingrid Trolle
Livet pulserar alltid
i dina ådror
2014-10-17

  Teresia Ridell
Lusten och värmen pulserar genom orden..
2014-10-17

    ej medlem längre
Underbara ord.
2014-10-17

  Angel of love
Fantastiskt njutningsfullt.
2014-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-10-17

    Dan Myrbeck
Jättehärligt!
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin