Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Socker rush!

Socker rush ilar fort

Pigg först sen snabbt trött efter intag

 

Problem efter passering

Kropp lider och sinnet kvider




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-19 12:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja läste att några dygn utan socker gör att intresset försvinner.
2014-10-20

    Birgersdotter VIP
Så träffande..mitt i prick
2014-10-20

    ej medlem längre
Underbar bild, ja sockret och saltet är oftast boven i alltet.
2014-10-20

  Angel of love
Socker är drogen vi inte kan låta bli....
2014-10-20

  Carina Bendix
Ja, så blir det när man äter socker. Bättre med långsamma kolhydrater. Bra beskrivning.
2014-10-20

  PersonligaSusann
jag har klarat det,
så kan du med...













2014-10-19

  Connie
Ärligt sant! Inte lätt att bli av med sockerberoendet, det finns socker i stort sett allting! Jag och min blogg var med i en artikel om sockersanering i M-magasin.
2014-10-19

  ULJO
Härligt gott men farligt
2014-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Men gott är det!
2014-10-19

  Teresia Ridell
Känner igen mig i det där... Fast jäkla gott är det ju !
2014-10-19

  Ingrid Trolle
Inte lätt
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin