Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


A secret we desire!

We are the ones who gets saved

We are the beloved

 

A secret we desire between

Sheering a hot dream

 

Let’s get busy and take it to the top

And let us be hot in our tender body’s

 

Now time for silence, don’t say a word

Just kiss me  again and again

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-19 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt fin.
2014-10-20

  Angel of love
Hetta och åtrå vackert kombinerat.
2014-10-20

  Connie
Så vackert! Heta hemliga drömmar kan besannas!
2014-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om underbar tvåsamhet!
2014-10-19

    ej medlem längre
Vackert vackert!
2014-10-19

    ej medlem längre
Bravo Lars!
2014-10-19

  Teresia Ridell
Hett, mjukt, lidelsefullt och vackert. Gillar dikten rakt igenom;sista stycket är extra underbart !
2014-10-19

  WyS VIP
Kyssar så intimt, mums!

Skön pussbild!
2014-10-19

  Ingrid Trolle
Fint
2014-10-19

  louisegirl
Så varmt och ömt, förmedlar du med dina ord..
Fint!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin