Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag och min son Fredrik i Vadstena 2014-10-18


En dag med min son!

 

Igår lördag 2014-10-18

Var jag till min son i Vadstena

 

Vi tog en liten fika

på ett av stadens fina kaféer

 

Sen en promenad runt slottet samt i slottsgården

Och runt Vätterns vackra strand

 

En härlig och bra dag trots lite regn

Sen for vi hem igen

 

Älskar dig min son…

Vi ses snart igen….

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 345 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-19 12:13



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
fylld av värme och kärlek så underbar känsla :)
2014-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
En text full med kärlek och värme...
2014-10-21

    Dan Myrbeck
Skulle ja också vilja uppleva, men
ja har tyvärr inga barn.
2014-10-20

  bittemi VIP
Varmt och fint skrivet!
2014-10-20

    ej medlem längre
En dag fylld med värme trots oktober vindar:)
2014-10-20

  Ljusletaren
Fin bild och fina kärleksfulla ord. Kram till er båda/ kram
2014-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfulla toner i din fina text!
2014-10-20

    Birgersdotter VIP
Varm kärleksfull text...
2014-10-20

  Angel of love
Så fint skrivet, med värme och kärlek till din son.
Kram <3
2014-10-20

  Tobias Haglund
Skönt och mysigt.
2014-10-19

  Fjäderpennan
Fina rader.....
2014-10-19

  PersonligaSusann
den stora varma kärleken till
barnen...härlig
2014-10-19

    ej medlem längre
Måste säga jäklar va lika ni är. En varm fin text.
2014-10-19

  Maj-Lis VIP
Så fint
2014-10-19

  Connie
Vacker kärleksförklaring till din son!
2014-10-19

  Nasrin
fint och kärleksfullt!
2014-10-19

  ULJO
Så underbart
2014-10-19

  Carina Bendix
Åh, vad vackert. Man blir nästan tårögd. Texten får mig att tänka ännu mer på min egen son, jag saknar honom så mycket. Ni är verkligen lika varandra.
2014-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar starka band av kärlek!
2014-10-19

    ej medlem längre
Far och son så lika.
2014-10-19

    ej medlem längre
Så fint Lars!!
2014-10-19

  Teresia Ridell
Så kärleksfullt och fint skrivit. Ni är lika varandra.

2014-10-19

    prima donna
sån fin kärleksförklaring! och så lustigt jag höll precis på att skriva en liten text om lek med min yngsta son (fortfarande ett utkast ska bara lägga till en bild)
2014-10-19

  Ingrid Trolle
Kärleksfull hyllning
till din son
2014-10-19

    ej medlem längre
Känner
värmen och kärleken spira
fint skrivet Lars ...
2014-10-19

  louisegirl
Fin gemenskap och hyllning till din son..
Fint skrivet!
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin