Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädrar

_______________

Tranor flyger

över min stad

Gråter änglar,

hav

 

Toner balanserar

eskalerar

fallerar, reparerar

det som en gång var

 

Minns tranorna

saknaden är ännu kvar

 

Blundar

andas regn,

lätta andetag




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-19 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vad tokigt. Skickade iväg en tom kommentar..


Minns tranorna

saknaden är ännu kvar

Väldigt vacker text.


2014-10-25

    ej medlem längre

2014-10-25

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar
2014-10-22

  Maria Sundelin VIP
Bra känsla i denna.
Kramar
2014-10-20

  Lars Hedlin
Tycker om denna dikt! ,)
2014-10-20

    ej medlem längre
Som andra redan sagt, fint skrivet. En viss saknad känns i orden...
2014-10-20

    ej medlem längre
Höstlikt...
Fin dikt!
2014-10-19

  ULJO
Fin text
2014-10-19

    Bo Malte
fint...
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP