Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din värme

Värmen från dig gör mig lugn och stilla
din varma ömhet får mig sakta att trilla
falla ner i brandens lågor, där det inte finns några frågor
bara värme, kärlek och tro
Det är där jag vill stanna och slå mig till ro.




Fri vers (Fri form) av NathalieS
Läst 582 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-19 12:48



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvligt!
2014-11-23

  Lena Själsöga Keijser
renhet
vackerhet
2014-10-22

    maija tuori

Otroligt vackert.
2014-10-21

  mare VIP
Så vacker!
2014-10-21

    Bo Malte
fint...
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

NathalieS
NathalieS