Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skriver om sorg

Vi skriver om sorg, vi skriver om sveda och verk.
Det är den svåraste känslan men de enklaste orden.
Vi håller med, vi känner igen de ömmande hjärtats slag.
Vi såras, vi gråter och vi faller i bitar.
Tårar blir blod och hjärtat förvandlas till något vi aldrig förstod.




Fri vers (Fri form) av NathalieS
Läst 418 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-19 17:29



Bookmark and Share


  Beatrice Nilsson
Vackert och sant.
2014-11-04

    ej medlem längre
Vackert.
2014-10-23

  Lena Själsöga Keijser
du har en vacker skrivarpenna
en vacker fjäder i din hand

kanske hjärtat förvandlar oss till det vi är....
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

NathalieS
NathalieS